TwitterInstagramYoutube

Se 0 varer for 0,- DKK

HANDELSBETINGELSER | VIS KURV


HANDELSBETINGELSERBETALING

Luckyangel.dk modtager betaling med Dankort og VISA-Dankort.
Ordre-beløbet bliver først trukket på din konto, når varen er blevet afsendt.
Luckyangel.dk sikrer kryptering af alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol.
Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.


LEVERING

Luckyangel.dk efterstræber at ordrer indgået før kl. 12:00 (middag) bliver afsendt samme hverdag.
Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver som som udgangspunkt først afsendt hverdagen herefter.
Du kan forvente at modtage ordren ca. 1-3 hverdage efter at ordren er afsendt. Går der længere tid bedes du kontakte os (benyt f.eks. kontaktformularen på på www.luckyangel.dk/kontakt).


REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, som konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er opstået direkte eller indirekte som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Varen bør gennemgås for fejl og mangler ved sædvanlig undersøgelse af denne ved modtagelse. Konstateres der fejl eller mangler ved varen, skal der gives meddelelse herom til Luckyangel.dk indenfor rimelig tid (dvs. max. 2 måneder). En sådan meddelelse sker normalvis skriftligt, enten pr. e-mail eller pr. post-omdelt brev. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Luckyangel.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Reklamation og varereturnering ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:


Luckyangel ApS

Åbuen 10

2690 Karlslunde

mail@luckyangel.dk


Varereturnering foregår også til ovennævnte adresse – bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, samt kopi af evt. forudgående korrespondance mv.


REFUSION

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, vil der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Luckyangel.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.


FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde købet indtil 14 (hele) dage efter at du har modtaget dine varer, og du behøver ikke at angive en årsag.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besidelse.
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele Luckyangel ApS, ÅBUEN 10, 2690 Karlslunde, mail@luckyangel.dk om din beslutning om at fortryde købet i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postomdelt brev, eller e-mail). Vi anbefaler brug af e-mail. Du kan f.eks. benytte kontakt-formularen som du finder på www.luckyangel.dk/kontakt.
Med dit køb vedlægges tillige en standard fortrydelsesformular, som du kan vælge at anvende (ved brev)- men det er ikke et krav. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Det er ikke nok at nægte at afhente eller modtage varen, når den kommer. Du har herefter 14 (hele) dage til at returnere varen. Det er ikke et krav, men det vil fremme ordre-behandlingen, hvis du ved meddelelsen om fortrydelse oplyser det pågældende ordre nummer (som fremgår af fakturaen).


FØLGER AF FORTRYDELSE

Hvis du udøver din fortrydelsesret ved varekøb, refunderer vi hele den pågældende betaling modtaget fra fra dig.
Dette sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet.
Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indviliget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget de pågældende varer retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have retureneret alle varerne, alt efter hvad der er tidligst. Ved post-forsendelse vil gyldig dokumentation vil sædvanligvis være en kvittering fra posthuset.
Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne (dvs. forsvarlig indpakning og forsendelse). Det er dig der bærer risikoen for tilbagesendelsen, altså hvis varen forsvinder eller bliver beskadiget undervejs.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på (hermed menes normal inspektion af varen, som var det i en fysisk butik).