TwitterInstagramYoutube

Se 0 varer for 0,- DKK

HANDELSBETINGELSER | VIS KURV
Lucky Angel anbefaler økologisk specialdesignet tøj til dit sansesarte barn

Tøj skabt til præmatur og sansesarte børn

100% økologisk bomuld

Præmature og sansesarte babyer generes nemt af syntetiske stoffer eller ringe bomuldskvaliteter, der er mindre fint forarbejdet. Det kan føles let kradsende på en meget sensitiv hud. Lucky Angels tekstiler er derfor nøje udvalgt og består af 100% økologisk bomuld af meget høj kvalitet. Vævningen er desuden meget fin og skaber derfor et minimum af friktion på barnets hud.


Lucky Angels tekstiler er GOTS certificeret

Tekstilerne der indgår i Lucky Angels tøjdesign er GOTS certificeret. Det vil sige, at den bomuld der anvendes, er 100% økologisk dyrket, samt at producenterne overholder en række internationale godkendte standarder for bæredygtig og social ansvarlig tekstilproduktion. Læs mere om GOTS certificering her.


Transpirerende tekstiler

Det er vigtigt, at barnet hverken er for varm eller for kold. For nemmere at kunne opretholde den ønskede kropstemperatur, er Lucky Angel tøjet fremstillet i en let og åndbar kvalitet. For endnu bedre at kunne regulere barnets kropstemperatur kan man med fordel supplere tøj-sœttet med vores svøb, som hurtigt kan regulere temperaturen.


Kemikaliefrie tekstiler

Farvestoffer, blegemidler og andre tekstilkemikalier kan virke voldsomt på de sansesarte babyers lugte- og følesans, hvilket kan resultere i eksem, udslet og allergiske reaktioner. Lucky Angels tekstiler, der er i direkte berøring med babyens hud, er fuldstændig fri for tekstil-kemikalier.


Udvendige syninger

For en trykfølsom sansesart krop er det meget generende at ligge oven på indvendige syninger og mærker i tøjet. Det føles trykkende og lettere stikkende, hvorved babyen bliver stresset og urolig. I Lucky Angel designet har vi valgt at sætte alle syningerne og mærker udvendigt på tøjet, så de generer mindst muligt.


Ingen hårde trykknapper

Trykknapper er både kolde og hårde at ligge på. Derfor har vi valgt et indvendigt og et udvendigt bindebånd som lukkemekanisme. Med kun to bindebånd er det nemt og hurtigt at åbne og lukke blusen, og samtidig mindskes muligheden for, at barnets arme bliver viklet ind i bånd og stropper.


Mønsterfrit og farvelet design

Kraftfulde mønstre i stærke farver kan let virke forstyrrende og stressende på barnet. Derfor er Lucky Angels tøj designet uden mønstre og med et minimum af farve og placeret således, at barnet har svært ved at se disse.


Praktisk tøj med god pasform

En nyfødt baby skal skiftes og tilses ofte, hvor tøjet skal af og på mange gange. Det skal derfor være nemt at få barnet klædt af og på i en fart. Ofte har man dog kun brug for at have adgang til enten babyens under- eller overkrop. Derfor er Lucky Angels babytøj fremstillet i et praktisk to-delt design med bukser og en smart bindebluse som nemt åbnes og lukkes med et indvendigt og et udvendigt bindebånd. Skal en sygeplejeske fx kun have adgang til en overvågningsalarm eller nogle elektroder fastgjort på babyens bryst, behøver hun kun at åbne bindeblusen, uden at blusen og buksen skal tages helt af. På samme måde, hvis der skal skiftes en ble, behøver bindeblusen hverken at blive åbnet eller komme af. På den måde kan de mange daglige forstyrrelser af en sovende baby reduceres til et absolut minimum.


Funktionelt design som er til at vokse i

Et helt Lucky Angel sæt består af 5 uafhængige dele: En hue, en bindebluse, et par bukser, et par sokker, et par luffer samt et svøb. Med det praktiske smøg-op-design kan tøjet strække sig over to størrelser, men med den samme gode pasform. Det er både praktisk og økonomisk. Bindeblusen er desuden forsynet med et hul i siden, så sonder og andre ledninger nemt kan forbindes. Huen er fortil forsynet med en “skygge-flap”, som kan dække babyens øjne, så uønsket lyspåvirkninger kan udelukkes. Huen dækker desuden hele kind- og kæbepartiet hos barnet ligesom nakken omsluttes af det bløde stof.


Vaskeråd

Vi anbefaler håndvask med et parfumefrit vaskemiddel og herefter lufttørring. Dette er det nemmeste, og tøjet tørrer relativt hurtigt, idet det ikke er så tykt. Ved maskinvask: 30 grader og benyt gerne en vaskepose til at lægge tøjet i, således beskyttes syningerne. Tøjet tåler strygning på middel varme.


Om GOTS certificering

Om GOTS certificering

Læs hvad det betyder at Lucky Angels tøj er GOTS certificeret. Læs mere

Besøg Webshoppen

Besøg webshoppen med tøj til din præmature og sansesarte baby

Se Lucky Angels tøj til for tidligt fødte og sansesarte babyer
Besøg Webshoppen