TwitterInstagramYoutube

Se 0 varer for 0,- DKK

HANDELSBETINGELSER | VIS KURV
slide-show slide-show slide-show2 text2 slide-show3 text3 slide-show4 text4 slide-show5 text5 slide-show6 text6 slide-show1 text1

Tøj til præmature og sansesarte børn

Lucky Angels tøjdesign til præmature og sansesarte børn er designet af indehaverne,
socialpædagog Pernille Zetterwald og akupunktur og zoneterapeut Nadia Duus Nielsen.
Tøjet er udviklet på baggrund af den viden og praktiske erfaring, vi som mødre til præmature tvillinger har tilegnet os. Vi har nemlig selv oplevet udfordringerne med at skulle skærme og beskytte de for tidligt fødte babyer og samtidigt mæket frustrationerne ved ikke at kunne finde egnet beklædning.


Når sanserne står på vid gab

Det særlige ved for tidligt fødte børn er bl.a., at deres sanseapparat ofte er langt mere sensitivt end hos børn, der er født til normal termin. Og det, som deres sanser registrerer, har typisk en langt stærkere effekt på deres mentale tilstand. Sanserne står med andre ord på ”vid gab”, og hvis der ikke udvises særlige hensyn til dette i den første kritiske tid, kan der opstå utilsigtede følgevirkninger, som kan hæmme og forstyrre barnets udvikling.


Skånsom og tryghedsskabende beklædning

Det er derfor vores holdning, at det tøj, man benytter til præmature og sansesarte børn, i videst mulige omfang bør tage hensyn til de ofte meget sensitive nyfødte babyers sanser. Vi har derfor udviklet Lucky Angel tøjdesignet, så det tilgodeser de præmature og sansesarte børns behov for skånsom og tryghedsskabende beklædning.


Vi er overbeviste om, at dit sansesarte barn vil nyde godt af de egenskaber, som Lucky Angel designet er fremstillet med og dermed bidrage til at give barnet den bedst tænkelige start på livet.Kærligst – Nadia og Pernille

Besøg Webshoppen

Besøg webshoppe med tøj til din præmature og sansesarte baby

Se Lucky Angels tøj til for tidligt fødte og sansesarte babyer.
Besøg webshoppen

Om tøjets egenskaber

Vi har tilpasset tøjets egenskaber til din præmature og sansesarte baby

Læs om de sanseskærmende egenskaber ved tøjet. Læs mere